Gratis entree op 40ste editie Visma

5514
01 jan 2008

De Visma is de grootste hengelsportbeurs van de Benelux en de op één na grootste van Europa. Iedereen die maar iets met hengelsport of aanverwante interessegebieden heeft, kent het evenement.

Vorig jaar trok de Visma bijna 20.000 bezoekers die tijdens de beursdagen in totaal meer dan € 2.000.000,- uitgaven!

De 40e editie van Visma vindt plaats in maar liefst vijf hallen van Ahoy Rotterdam met een totale oppervlakte van 22.230 m2. Door de grotere opzet is een nieuwe, ruime centrale entree gecreëerd. De diverse onderdelen van de beurs - groothandels, detaillisten, vistoerisme, botenshows en overige organisaties - zijn verspreid over alle hallen. Verder zijn en natuurlijk de nodige demonstraties en worden in het Vismatheater diverse lezingen gehouden door experts. Binnenkort wordt het complete programma inclusief sprekers bekend gemaakt.

Om te vieren dat dit de 40ste editie is krijgen alle vrouwen en kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot de Visma! Een volwassen begeleider mag maximaal twee kinderen gratis mee naar binnen nemen, als er meer kinderen zijn betalen deze het kindertarief.

Het laatste nieuws: Sportvisserij Nederland is met de organisatie van de Visma overeen gekomen dat alle houders van een jeugdVISpas gratis naar binnen mogen bij het tonen van hun jeugdVISpas. Hierdoor wordt de leeftijdgrens van de gratis entree dus verhoogd van 11 naar 13 jaar. Alle houders van een jeugdVISpas krijgen hier binnenkort nog een brief over in de bus.

Voor een hengelsportvereniging kan dit een mooie aanleiding zijn om met een groep jeugdigen naar de Visma af te reizen. Als er vrouwelijke begeleiders meegaan (gratis entree) wordt het helemaal een goedkoop uitje!

Heeft u kinderen mee en wilt u even de handen vrij hebben? In het Kidsplaza worden activiteiten voor de jongste kinderen georganiseerd. Ouders kunnen hun kinderen hier gerust achter laten en zelf de beurs rondlopen.

De Visma vindt plaats in de Ahoyhallen in Rotterdam van donderdag 27 t/m 30 maart 2008. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Neem een kijkje op http://www.visma.nl en bekijk dan meteen de mogelijkheid om nu al een zogenaamd e-ticket te bestellen (kijk onder "Kaartverkoop").

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.