Handige VISpasmap

7958
21 mrt 2008

Je vispapieren hoeven vanaf nu niet meer in je vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap van Sportvisserij Nederland berg je alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op.

In de stevige kunstleren map die jaren meegaat is plek voor maximaal drie vispassen, de Landelijke Lijst van Viswateren, lijst met aanvullingen en je verenigingslijsten. Zo heb je alle benodigde passen en papieren netjes bij elkaar gestoken en altijd bij de hand. De losse verkoopprijs van de VISpasmap bedraagt €7,50. De map is zowel telefonisch als online te bestellen in de winkel van Sportvisserij Nederland.

Geïnteresseerde verenigingen kunnen er ook voor kiezen om hun eigen logo op de voorkant van de VISpasmap aan te laten brengen. Het logo van de vereniging wordt dan in- of op de map gedrukt. Klik voor verenigingsprijzen en mogelijkheden met de VISpasopbergmapjes op Factsheet onderaan deze pagina.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.