Extra finale Vis TV op zondag 4 mei

7136
17 apr 2008

Als goedmaker voor het feit dat RTL zonder aankondiging vooraf de finale-uitzending van Vis TV van afgelopen zondag 13 april annuleerde, komt er nu een extra uitzending van die finale op zondag 4 mei.

Komende zondag 20 april kunt u in ieder geval om 10.00 uur alsnog zien welke straf Ed en Marco krijgen voor het feit dat zij de Missie hebben doen mislukken. Hun spetterende visvakantie in het buitenland gaat zondermeer niet door. Maar, welk lot wacht hen dan?

Voor wie deze finale van Vis TV De Missie op Reis heeft gemist, is zaterdag 26 april gelegenheid om ’s middags om 12.55 uur alsnog de gebruikelijke herhaling te zien. Extra is echter de herhaling van deze twaalfde en laatste missie van 2008 op zondag 4 mei om 10.30 uur op RTL-7. Tot slot de mededeling dat alle 12 uitzendingen van Vis TV De Missie op Reis van 1 juni t/m 17 augustus nogmaals worden herhaald op RTL-7

Wilt u meer weten over Vis TV, klik dan hier.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.