Vispasweekend Ouwehands Dierenpark 24 en 25 mei

8708
13 mei 2008

Speciaal voor sportvissers organiseert Ouwehands Dierenpark op 24 en 25 mei een speciaal Vispasweekend waarbij alles wat vinnen en schubben heeft centraal staat.

Zo wordt ondermeer een visspeurtocht georganiseerd, zijn er visvoederdemonstraties en kun je met al je vragen bij de verzorgers terecht. Bekijk de schitterende aquaria met zoet- en zoutwatervissen en verwonder je over leerzame proefjes met water. In de sierwateren van het park zijn bovendien de mooiste koikarpers te bewonderen.

Natuurlijk is Sportvisserij Nederland aanwezig met een stand én een jeugdplein, waar de jeugd onder begeleiding een tuigje kan knopen. Dat zelf gemaakte tuigje mag uiteraard mee naar huis!

Houders van een VISpas of jeugdVISpas betalen voor hun ticket geen 18 maar 11 euro, een korting van maar liefst zeven euro per persoon! Bestellen van een ticket kan via de website www.ouwehand.nl (kijk aan de rechterzijde onder "online tickets").

Tot ziens in Ouwehands Dierenpark!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.