Enorme snoek neemt Loosdrechtse (10) te grazen

6434
16 mei 2008

Loosdrecht - De snoek die de 10-jarige Isabelle Groeneveld gistermiddag in haar linkervoet beet, moet ongeveer anderhalve meter lang zijn geweest. Tot die conclusie kwam huisarts Mol bij het bestuderen van de beet.

Het meisje was rond vier uur samen met haar zusje en een vriendinnetje lekker aan het plonzen in de Eerste Plas in Loosdrecht. Moeder Saskia Groeneveld vertelt: ,,Onze achtertuin grenst aan het water. Isabelle zat in een zwemband. We hoorden opeens een vreselijk gegil van alledrie de kinderen. Toen ik daar aankwam, zat ze nog in haar band. Met moeite heb ik haar op het land weten te krijgen, haar voet bloedde verschrikkelijk. Onze eigen huisarts heeft haar verbonden. Zijn collega Mol, die ervaring heeft met dit soort beten, kwam ook langs en concludeerde aan de hand van Isabelles verhaal en de vorm van de wond dat het een snoek was geweest van ongeveer anderhalve meter.''

Moeder Saskia: ,,Isabelle voelde tijdens het zwemmen iets langs haar been schieten en daarna volgde meteen de hap.'' Isabelle had geen tetanusinjectie nodig, wel moet ze aan de antibiotica. Het bloeden is gestelpt, en vreemd genoeg is het slachtoffer er zelf nogal nuchter onder. Ze noemt het gebeurde zelfs 'een beetje stoer'.

Bron: gooieneemlander.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide