Folders Vissen doe je zo!

10739
29 mei 2008

Met de nieuwe reeks brochures ‘Vissen doe je zo’ introduceert Sportvisserij Nederland een spoedcursus voor iedereen die wil beginnen met vissen.

De eerste vier titels liggen vanaf juni bij ruim duizend hengelsportwinkels door heel het land.

In de eerste vier brochures worden de vaste stok, de feederhengel, kunstaasvissen vanaf de kant en karpervissen met vastloodsystemen behandeld. Later zullen ondermeer de onderwerpen strandvissen, zeebaars met kunstaas, vissen met de matchhengel, karperen met de pen en snoeken met doodaas volgen.

De hele reeks brochures is laagdrempelig gehouden om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Het concept is dat iedereen die wil beginnen met vissen, of zijn hobby weer op wil pakken, met één folder direct aan de slag kan. Simpele vragen als ‘hoe zet ik nu eigenlijk een haakje aan de lijn?’ en ‘wat is de beste manier om een boilie op de hair te zetten?’ worden helder beantwoord. In slechts 12 pagina’s krijg je een spoedcursus voorgeschoteld, ingedeeld in vier vaste hoofdstukken.

Elke winkel krijgt in juni een draaibare display op de toonbank waarmee de folders duidelijk zichtbaar worden uitgestald. Hierin krijgt ook de handige brochure ‘Vissen? Altijd de VISpas mee!’ een plaats.

Het project heeft een bijhorende website: www.vissendoejezo.nl, die vanaf half juni beschikbaar is. Hier zullen de gastheren Marco Kraal en Ed Stoop verdere toelichting geven in filmpjes die bij de verschillende brochures horen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.