Migratieonderzoek snoekbaars NKS

9506
04 jun 2008

Afgelopen zondag vond weer een snoekbaarswedstrijd op de Oude Maas plaats. Deze wedstrijd, die Sportvisserij Nederland in samenwerking met het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen), de BVSV (Belangenvereniging Snoekbaarsvissers), de Federatie Zuidwest Nederland en Visadvies heeft georganiseerd, verliep wederom perfect.

Er werden ruim 100 vissen aangeland en de vissen werden in een groot leefnet geplaatst. Daar zijn de maatse snoekbaarzen maandag en dinsdag voorzien van een transponder. Er zijn twee vissen met een floytag gevangen. Deze vissen zijn een jaar geleden als ondermaatse vissen voorzien van dit merk. Groot was de verbazing bij de operateurs, toen zij ook een vis zagen met een oude wond. Ook deze vis was een jaar geleden gemerkt met een zender! Over de resultaten van afgelopen jaar en de resultaten van de recente merkactie komen we binnenkort op deze website en in de nieuwsbrief terug!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide