Acht bekeuringen uitgeschreven tijdens controle 'Maasproject'

6255
16 jun 2008

Noord-Limburg - Zaterdag zijn bij een controle in het kader van het 'Maasproject' 47 personen gecontroleerd en acht bekeuringen uitgedeeld.

Het betroffen zeven overtredingen van de visserijwet en een overtreding van het binnenvaartpolitiereglement (geen dodemansknop op een snelle boot). Naar gebied werden de bekeuringen uitgedeeld in Mook 1x, Gennep 2x, Beugen 1x, Wellerlooi 1x, Broekhuizen 2x en Blerick 1x. Er werd bij de controles gebruik gemaakt van twee boten: van Rijkswaterstaat en van de gemeente Mook en Middelaar.

Na negen controles in het kader van dit project, zijn tot nu toe 710 personen gecontroleerd en 65 bekeuringen uitgedeeld. Met het Maasproject wordt de overlast aangepakt rond de Maas die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuur stoken en het dumpen van afval. De politie werkt in het project onder andere samen met de Groene Brigade, jachtopzichters en Rijkswaterstaat.

Bron: Politie Limburg-Noord

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.