22 bekeuringen tijdens controle Maasproject

5662
24 jun 2008

Limburg-Noord - Zondag zijn bij een controle in het kader van het 'Maasproject' 77 personen gecontroleerd en 22 bekeuringen uitgedeeld.

De bekeuringen werden uitgeschreven voor de visserijwet (10x), illegaal kamperen (7x), open vuur (2x), binnenvaartpolitiereglement (2x) en wet wapens en munitie (1x). Voor de visserijwet betroffen het 5x geen geldige vispas, 2x vissen met drie hengels, 2x niet voldoen aan vordering en 1x ondermaatse vis.

Voor gebied Mook betrof het 1x illegaal kamperen. Voor het gebied Gennep betroffen het 1x illegaal kamperen, 1x stoken en 1x ondermaatse vis (baars).

Na tien controles in het kader van dit project, zijn tot nu toe 787 personen gecontroleerd en 87 bekeuringen uitgedeeld. Met het Maasproject wordt de overlast aangepakt rond de Maas die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuur stoken en het dumpen van afval. De politie werkt in het project onder andere samen met de Groene Brigade, jachtopzichters en Rijkswaterstaat.

Bron: Politie Limburg-Noord

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.