Nederland derde bij EK Zoetwatervissen in Tsjechië

10912
30 jun 2008

Nederland heeft het afgelopen weekend een fantastische derde plaats weten te bereiken bij het Europese Kampioenschap Zoetwatervissen 2008 dat in Tsjechië werd gehouden.

Het team bestaande uit Dieter Friederichs, Eddy van de Hoogen, Arjan Klop, John Savelkoul, Jurgen Spierings en Jack Valkenburg bereikte deze prestatie onder de bezielende leiding van de coaches Jan van Schendel en Willem Raven.

Na het succes met twee 1e plaatsen van het WK team Zoet Korpsen in Niort (Frankrijk) en het WK Kustvissen Team Korpsen Zout in Vendays-Montalivet (Frankrijk) wordt de successenreeks nu voortgezet met een eervolle 3e door het EK Team in Tsjechië.

Nederland werd derde met na twee dagen vissen in de rivier de Morava met in totaal 81 punten na de landen Rusland (1e) met 73 punten en Polen (2e) met 78 punten. België is met 84 punten 4e geworden terwijl Engeland met evenveel punten maar minder gewicht 5e is geworden.

Sportvisserij Nederland feliciteert het Nederlandse Topteam van harte met hun uitstekende prestatie tijdens dit Kampioenschap. Zodra er meer bekend is zullen wij dit op deze website vermelden.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.