Dik Enklaar overleden, vice voorzitter Sportvisserij Nederland

10238
20 aug 2008

Op zaterdag 16 augustus 2008 is Dik Enklaar na een langdurige ziekte op 58-jarige leeftijd overleden. Dik was vice voorzitter van Sportvisserij Nederland.

Sinds 1998 was hij bestuurslid van de landelijke sportvisserij organisatie. Daarnaast was hij voorzitter van hengelsportvereniging De Snoek uit Harderwijk en secretaris van de hengelsportfederatie Randmeren. Vanuit Sportvisserij Nederland was hij ook actief in Europa als bestuurslid van de European Anglers Alliance.

Dik Enklaar was zeer betrokken bij de hengelsport in al zijn facetten, maar vooral de jeugd en de wedstrijdvisserij hadden zijn bijzondere belangstelling. Dik stond voor de belangen van de sportvissers. Vele jaren heeft hij zich hier enthousiast en met heel veel energie voor ingezet.

In Dik Enklaar verliest Sportvisserij Nederland een zeer bevlogen, gepassioneerd maar bovenal kundig bestuurder. Sportvisserij Nederland bedankt Dik voor alles wat hij voor de hengelsport heeft gedaan.

Lees hier een bericht uit De Stentor over het overlijden van Dik Enklaar en zijn werk voor de hengelsportvereniging De Snoek in Harderwijk.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.