Sportvissers vinden dode man in Nieuweschans

3911
01 dec 2008

Bron: dvhn.nl. Nieuweschans - Twee sportvissers vonden zaterdagmiddag een dode man bij de Westerwoldse A aan de Oudezijl in Nieuweschans. De man lag bij het water.

Er wordt sectie verricht. Onduidelijk is nog of hij door een misdrijf omgekomen is of dat hij een natuurlijke dood is gestorven. Het gaat om een Duitse man uit de Kreis Leer die in Nieuweschans een boot had. Hij verbleef regelmatig in het dorp.

Bron: dvhn.nl

Update:

Dode in nieuweschans: geen misdrijf

nieuweschans - De man die zaterdagmiddag dood in het water bij de Westerwoldse A aan de Oudezijl is gevonden, stierf een natuurlijke dood. Dat is na sectie op het lichaam gebleken. Het gaat om een 62-jarige man uit de regio Leer. De man is vermoedelijk uitgegleden en daarna in het water verdronken.

Twee sportvissers troffen het lichaam van de man aan. Zij alarmeerden de politie. De man was ongehuwd. Zijn moeder en zuster zijn inmiddels op de hoogte van het trieste nieuws.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.