Nog meer water in de Landelijke Lijst!

12626
25 dec 2008

Er zijn weer nieuwe wateren toegevoegd aan de Landelijke Lijst van Viswateren, middels de zogenaamde Aanvullingslijst (januari 2009). Dat is goed nieuws, want dat betekent dat je met de VISpas in nog meer viswater mag vissen!

Bekijk hier de aanvullingslijst op de Landelijke Lijst van viswateren van januari 2009 (PDF)

Het bevat een aantal 'nieuwe' wateren die beschikbaar zijn gekomen voor de aangesloten sportvissers, behorende bij de federaties Friesland, Limburg en Gooi & Eemland (POS). Op www.vispas.nl worden regelmatig aanvullingslijsten gepubliceerd. De laatste aanvullingen dateerden van mei 2008.

Een veel gehoorde vraag van sportvissers is 'Wanneer komt er één document waarmee je overal mag vissen?'. Zo'n document heeft een groot aantal voordelen, natuurlijk in de eerste plaats voor de sportvissers (waar we het allemaal voor doen), maar ook voor de controle en de voorlichting. De afgelopen 2 jaren hebben duidelijk aangetoond dat het afschermen van wateren door verenigingen niet nodig is voor een forse ledengroei. Daarom nog maar eens een oproep om zoveel mogelijk open te stellen middels de VISpas!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.