Informatie en discussieavond zeesportvisserij

6225
02 mrt 2009

Bron: Persbericht Federatie van Hengelsportverenigingen NoordWest Nederland - Er is steeds meer aandacht voor de zeesportvisserij. Denk maar aan de zeeVISpas, de Waddenvisie ‘Kerend tij’ en de onlangs gehouden hoorzitting in de Tweede Kamer over een 250 meter nettenvrije zone voor de kust. Dit zijn zaken waar wij mee bezig zijn en die voor de zeesportvissers van groot belang zijn.

We nodigen daarom iedere zeesportvisser van harte uit voor een informatie- en discussieavond op woensdag 18 maart om 19:00 uur in het Zeehaven Museum, havenkade 55 te IJmuiden. Vooraf is er om 18:00 uur een gratis rondleiding langs de tentoonstelling 100 jaar sportvissen in Nederland.

Tijdens deze avond zal de nieuwe Federatieve Commissie Zout de ideeën en kansen uit het beleidsplan NoordWest Nederland presenteren. Verder licht Sportvisserij Nederland de actuele zaken voor de zeesportvisserij toe waaronder ook het vervolg op de hoorzitting van de 250 meter nettenvrije zone. Gedurende de avond is er ruimte voor ideeën en discussie over wat de georganiseerde sportvisserij nog meer voor de zeesportvisserij kan betekenen.

Wij hopen vele sportvissers te mogen ontmoeten op deze avond. Als u van plan bent om te komen kunt u dat laten weten door een e-mail te sturen aan
info@pos-sportvisserij.nl of even te bellen met ons federatiekantoor 0251-318882.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide