Beleef het Landrovergevoel op de Visma

7087
23 mrt 2009

Bron: Publishing House. Altijd al eens graag in zo’n stoere Landrover een steile helling willen bedwingen? Langzaam, maar uiterst degelijk alle obstakels nemend? Op de komende Visma kan dat op de Urban Landrover Experience, die Publishing House & Facilities in samenwerking met Ahoy en Landrover heeft ingericht in Hal 3 van het grote Ahoy-complex.

Op een in een achtvorm aangelegd parcours zal een Landrover zijn kwaliteiten tonen en daarbij ruim 4,5 meter boven de beursvloer onder andere een zogenoemde wip-wap constructie nemen, waarbij de inzittenden het gevoel zullen hebben letterlijk even de weg kwijt te zijn… Want kijk maar eens: zijdelings zittend in die stoere fourwheeldrive zie je tijdens de klim slechts de dakconstructie van de Ahoy… tot het moment dat de Landrover balancerend op de wip-wap door zijn eigen gewicht met een klap de beursvloer 4,5 meter recht naar beneden weer in zicht brengt.

Ervaren bestuurders/instructeurs zullen er echter voorzorg dragen dat deze Experience op een verantwoorde wijze tot een goed einde wordt gebracht. Deze attractie oogst alom de bewondering van de toeschouwers en zorgt voor een sterk adrenaline verhogend effect bij de deelnemers.

Als uitgever van de vertrouwde magazines Witvis Totaal, Dé Karperwereld, Dé Roofvis, Zeehengelsport en natuurlijk Hét Visblad, zal Publishing House & Facilities B.V. als gastheer groots uitpakken op een 600 m2 tellende stand. Gemiddeld zo’n 6 á 7 keer per uur zullen de relaties, klanten en nieuwe abonnees van Publishing House & Facilities een ritje kunnen maken over het parcours, dit alles natuurlijk op basis van beschikbaarheid.

In de grote stand zal ook de inmiddels bekende Landrover uit het programma VisTV van Ed Stoop en Marco Kraal aanwezig zijn en beide BN’ers (of eigenlijk: Bekende Vissers) zullen op gerede tijdstippen ook signeersessies geven. Ook de 55 jaar oude en inmiddels zeldzame Landrover Serie 1 van de uitgeverij pronkt in volle glorie in de stand en symboliseert op deze wijze zijn overeenkomst met Hét Hengelsporthuis van Nederland en België: innovatief, grensverleggend, volhardend en vooral ook betrouwbaar. En dat door de jaren heen!

Ook voor de vele tienduizenden abonnees en lezer van de diverse hengelsportmagazines is het alleszins raadzaam om een bezoekje aan deze ‘Experience’ in hun programma op te nemen. Zij kunnen in de stand kennis maken met diverse auteurs, kunnen er hun vragen en opmerkingen kwijt en vinden er bovendien de zeer uitgebreide collectie hengelsportboeken en -DVD’s, die ook online te vinden is op deze website, onder de rubriek Lezers Voordeel Club of webwinkel.

Kijk voor verdere informatie over alle laatste nieuws van de Visma, openingstijden, toegangsprijzen op www.visma.nl

Bron: Publishing House

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.