Drie zondagen geen Vis TV

13015
25 mrt 2009

Trouwe kijkers van Vis TV kunnen zondagmorgen gerust met hun hengels naar de waterkant gaan zonder een uitzending te hoeven missen. Vanwege de Auto GP op RTL-7 is er namelijk geen Vis TV op komende zondag 29 maart en zondag 5 en 19 april.

Deze afleveringen schuiven uiteraard gewoon door naar de daaropvolgende weken. Het in aflevering 4 aan de oevers van visvijver ’t Turka aangekondigde vissen bij Brielle, wat uiteindelijk straks het poldergebied bij Hellevoetsluis wordt, zien jullie dus op zondag 12 april.

Herhalingen op de zaterdagmorgen op RTL-4 gaan wel gewoon door. De herhaling van ’t Turka is volgens schema op zaterdagochtend 28 maart circa 8.30 uur op RTL-4, terwijl op zaterdag 4 april nog eens aflevering één wordt herhaald. Ondanks al het autogeweld op RTL dus tot en met zondag 7 juni gewoon elk weekend Vis TV met Ed en Marco.

Online herhalingen van de afgelopen 4 afleveringen bekijken kan natuurlijk ook: klik hier.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide