SPRO sponsort nationale zeevisteams

5959
08 mei 2009

Hengelsportgroothandel SPRO wordt de komende drie jaar de officiële sponsor van de vier nationale zeevisteams - kust senioren, kust dames, kust junioren en het bootvisteam - en de door Sportvisserij Nederland georganiseerde nationale zeeviswedstrijden.

Foto: Takayoshi Fujimoto (president SPRO Europa) en Joop Bongers (directeur Sportvisserij Nederland) bij de ondertekening van het contract.

Dit zijn Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland, en president Takayoshi Fujimoto van SPRO Europa begin mei in Vianen overeengekomen. Bij de ondertekening van het contract waren ook alle betrokken bondscoaches aanwezig.

“Wij zijn trots dat we de nationale selecties kunnen sponsoren en zullen in nauwe samenwerking met Sportvisserij Nederland en de coaches inspelen op de productwensen van de teams om internationaal te kunnen scoren”, aldus Fujimoto. Daarbij noemt hij de sponsoring van alle zeevisteams een goede ontwikkeling en logisch gevolg op de reeds bestaande sponsoractiviteiten. “Vorig jaar sponsorden we het Nederlands Bootvisteam - waarvoor we de speciale Multi-Tip boothengels hebben ontwikkeld - en het WK Bootvissen en onze topvissers maken vaak al deel uit van de nationale selecties.”


Takayoshi Fujimoto, Henri Karremans (coach Junioren Kust), Clarinda van der Zande-Rijnberg (coach Dames Kust), Joop Bongers, Wil Franken (coach Bootvissen) en Frank van Schilt (coach Senioren Kust).

SPRO zal de zoute wedstrijdteams zowel financieel als materieel gaan ondersteunen. Naast kleding voor alle ploegen zal het jeugdteam van een volledige zeevisuitrusting, inclusief speciaal ontworpen lichtgewicht hengels, worden voorzien. “Met de uitbreiding van de sponsoractiviteiten naar alle zeevisteams toont SPRO haar toewijding aan het zeevissen”, zegt Joop Bongers. “Wij zijn blij met de steun van een sterke, internationale partner als SPRO en hopen met hen onze zoute successen van de afgelopen jaren een passend vervolg te kunnen geven.”

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide