Open Dag HSV Zaanstreek

5857
13 mei 2009

De Hengelsport Vereniging Zaanstreek houdt op 16 mei voor de 27ste keer haar Open Dag. Ditmaal op sportpark "De Kalverhoek", Zuiderweg 72G, Wijdewormer bij het HVZ kantoor. Volgens insiders een 'must' voor iedere hengelsporter.

Voor de hengelsporters in de Zaansteek maar ook van daarbuiten zijn er heel veel wetenswaardigheden en activiteiten.

Zo is er een ruilbeurs van tweedehands soms nog bijna nieuwe hengelsportartikelen die jaarlijks op een grote belangstelling kan rekenen. Hier kun je voor een koopje een mooie hengel, viskist of molen op de kop tikken. Hengelsporters die hun overtollige spullen willen verkopen kunnen deze voorafgaand aan de Open Dag op donderdag en vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur inleveren bij het HVZ kantoor.

Er is een aparte tent waar men alles kan leren over het binden van vliegen en het vissen hiermee. De HVZ vliegviscommissie geeft demonstraties, en ook andere commissies zijn aanwezig zijn o.a. de jeugd, zeevissen, wedstrijdvissen senioren en 65+ zoetwater en de baarscommissie. De water en visstand beheercommissie staat met een klein zwembad waarin veel Nederlandse soorten zoetwatervissen te bewonderen zijn. Direct lid worden van de H.V.Z. kan ook en dit zonder de normale 10 Euro inschrijfkosten te betalen.

Diverse hengelsportwinkeliers en botenverkopers presenteren en verkopen hun spullen tegen scherpe prijzen. Door een professionele visroker wordt warm gerookte vis bereid en er is een terras waar wat gegeten en gedronken kan worden. Op het naastgelegen grasveld kan geoefend worden in werpen met de werphengel en de vliegenhengel. Speciaal voor de jeugdige sportvissertjes organiseert de HVZ jeugdcommissie viswedstrijdjes van ongeveer een half uur in de aangelegen Heerenhuissloot. Hierbij zijn leuke hengelsportprijzen te winnen zijn Als klap op de vuurpeil is er een rad van avontuur waar men prachtige prijzen kan winnen. De entree is gratis!

-> naar de website

Bron: echo.nl

Zelf een evenement organiseren?

Met je vereniging zelf een evenement organiseren? Klik hier voor praktische informatie, tips en diverse downloads.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide