Nieuwe visexamens op Stekkie.nl

6852
14 mei 2009

Inmiddels hebben al bijna 10.000 Stekkies zich geregistreerd op Stekkie.nl. Dat is DE plek voor vissende kids om (nog beter) te leren vissen. Stekkie is een uniek concept op internet. Ook binnen hengelsportverenigingen en -federaties wordt Stekkie inmiddels flink gepromoot.

Op Stekkie kun je verschillende online visexamens doen, waarmee je niet alleen beter leert vissen, maar ook een te gekke medaille kunt winnen. Je kunt het beste beginnen met het Startexamen, waarbij je na je theorie over vissoorten en vissologie het examen kunt doen. Daarna heb je de keus om verschillende examens te doen.

Nieuw: visexamen 'karperen met de pen'

Onder de kop 'Leer vissen' vind je verschillende visexamens. Kort geleden is het examen 'Vaste hengel' online gezet. Spiksplinternieuw is het examen 'Karpervissen'. Ook hier is uiteraard een medaille te winnen.

Eerst even registreren

Om op Stekkie visexamens te kunnen doen, mee te kunnen doen op het forum, je eigen profiel bij te houden, foto's te bekijken en nog veeeeel meer, moet je je eerst registreren. Dat doe je rechtsboven via de knop 'Aanmelduh'.

Waar wacht je op? -> Snel naar Stekkie!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide