Hét naslagwerk voor de forel- en vliegvisser is nu verkrijgbaar

5803
18 mei 2009

Bron: nvvf.nl. Deze schitterende full-colour brochure, in handzaam A5-formaat) bevat 44 pagina’s boordevol informatie voor zowel de forelvisser alsook de vliegvisser en wordt gratis verstrekt bij de aangesloten leden van de NVVF (Nederlandse Vereniging Van Forellenvisvijvers).

In deze brochure treft u een overzicht aan van alle huidige NVVF-leden. Ondertussen zijn we uitgegroeid naar een volwassen vereniging met een groot draagvlak onder de forelvisvijvers, welke verspreidt liggen door heel Nederland. De brochure zal u helpen om u inzicht te verschaffen bij welke forelvisvijvers u terecht kunt. U heeft alle gegevens direct onder handbereik. Een duidelijk geografisch overzicht voor bijvoorbeeld op vakantie.

Alle aangesloten collega’s hebben geprobeerd zich op hun best te presenteren om zo een goede indruk te geven van hun locatie. Daarnaast is er extra informatie zoals; een lekker recept en handige tips en trucs en leuke aanbiedingen die u zeker niet mag missen!

Meer informatie: www.nvvf.nl of www.nkforelvissen.nl

Bron: nvvf.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide