Vis TV aan de IJssel (video)

6852
20 mei 2009

Komende zondag 24 mei tref je Ed en Marco en de Vis TV-camera aan de IJssel nabij Heerde. De rivier is daar op z’n mooist en de omgeving werkelijk schitterend. Volgens verkregen informatie moet er behalve witvis ook barbeel te vangen zijn.

Reden om naast een feederhengel met voerkorf ook een hengel met zwaar werplood en een blokje belegen kaas in stelling te brengen en deze in te werpen in de volle stroming.

Alleen de weergoden laten zich niet bepaald van hun meest vriendelijke kant zien. Als ons duo een krib kiest als stek en het hengelmateriaal in orde maakt, vallen de eerste spatjes regen die snel overgaan in een onophoudelijke sauspartij. Echte sportvissers laten zich echter door het weer niet uit het veld slaan.

Kijk daarom aanstaande zondag om 10.00 op RTL-7 naar de al weer 10e aflevering van Vis TV Back to Nature of anders volgende week zaterdag om 8.30 naar de herhaling op RTL-4.

Meer Vis TV en herhalingen bekijken? Klik hier.

Vis TV tips

Klik hier voor meer Vis TV tips van Ed en Marco

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide