Overlast Maasplassen resulteert in negen bekeuringen

6702
03 jun 2009

Bron: limburgsecourant.nl. VENLO - De politie heeft maandag in totaal 9 bekeuringen opgemaakt voor diverse overtredingen tijdens controles in het kader van het Maasplassenproject.

Hiermee wordt de overlast aangepakt op rond de Maas en Maasplassen die ontstaat als gevolg van illegaal kamperen, nachtvissen, vuurtje stoken en het dumpen van afval. In totaal werden 148 personen gecontroleerd.

De bekeuringen waren op grond van de visserijwet, illegaal kamperen en het niet voldoen aan de identificatieplicht. Er werden geen aanhoudingen verricht. Deze controle op tweede Pinksterdag was de derde in korte tijd. In totaal zijn er 225 recreanten gecontroleerd en zijn er in totaal 16 bekeuringen uitgeschreven.

De controles vinden plaats in aanvulling op de al eerder door de beheerders genomen maatregelen om overlast te voorkomen c.q. te beperken, zoals het instellen van een nachtelijk visverbod op de Maas en Maasplassen, het plaatsen van omheiningen en bordjes verboden toegang en het maken van greppels en het plaatsen van verkeersborden.

Bron: limburgsecourant.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide