Vis TV aan Naarden Vesting (video)

8819
05 jun 2009

In de 12e en al weer laatste Vis TV van deze serie Back to Nature vissen Ed en Marco in de mooie en visrijke Naarden Vesting. In het water langs de historische stadswallen barst het van de vis.

Niet alleen karper, maar ook zeelt en ruisvoorn. Deze keer gaat dan toch echt de kano van het dak van de Landrover en zoekt ons Vis TV-duo al varend een mooi visplekje nabij een veld plompenbladen.

Marco vist met lood en voerkorfjes op de bodem, terwijl Ed nog maar eens voor zijn vertrouwde ‘bolo’ kiest. Zoete maïs en wat lokvoer moeten de vissen lokken en al snel volgt een beet. De vis probeert op alle mogelijke manieren tussen de waterplanten te vluchten en doet qua gedrag sterk denken aan een zeelt. Maar, of het inderdaad ‘tinca tinca’ is die aan de andere kant van de lijn worstelt en wat voor vreemde avonturen nog meer worden beleefd zie je zondag 7 juni as. om 10.00 uur op RTL-7 of anders in de herhaling van deze uitzending op zaterdagmorgen 13 juni op RTL-4.

Herhalingen

Vanaf zondag 14 juni worden de 12 afleveringen van Vis TV Back to Nature gedurende de zomermaanden steeds weer om 10.00 uur herhaald op RTL-7. Dus, tot en met 30 augustus genoeg Vis TV om niet één aflevering te hoeven missen.

Vistip bij aflevering 12:

-> Meer vistips, promo's en herhalingen terugzien!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide