Visles op basisscholen (video)

6897
04 jun 2009

De televisie en Nintendo hebben er een geduchte concurrent bij: vissen. Steeds meer kids zie je tegenwoordig aan de waterkant een hengel uitgooien. Ook de jeugdwebsite Stekkie.nl van Sportvisserij Nederland is een daverend succes. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om op school een professionele visles te organiseren.

Elke basisschool in Nederland kan zich aanmelden voor een visles op school. Aan de visles zijn voor de school geen kosten verbonden en alle benodigde materialen nemen wij zelf mee. Van de school wordt alleen verwacht dat zij een klas met enthousiaste leerlingen levert.

Het Vissenschoolprogramma bestaat uit twee delen: ruim een uur biologie - de visles - en twee uur visexcursie. De vislessen en het lespakket zijn gericht op de groepen 7 en 8 van de basisschool. Ook scholen voor bijzonder onderwijs komen in aanmerking: in overleg kunnen we dan kijken welke groepen les krijgen en eventueel het niveau aanpassen.

-> Meer informatie over visles op basisscholen

-> Uw school direct aanmelden voor een visles

-> Docenteninformatie

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide