Opening trailerhelling Zuiderburen

7203
05 jun 2009

Bron: leeuwarden.nl. Wonen in Zuiderburen staat voor verbondenheid met natuur en de stad. Maar ook voor wonen aan het water! De openbare trailerhelling bij de Teernser Wielen is klaar!

Wijkwethouder Krol haalde vrijdag 29 mei de eerste boot met behulp van de trailerhelling uit het water. De trailerhelling is mede dankzij Hengelsportfederatie Fryslân en Sportvisserij Nederland gerealiseerd. Bij de trailerhelling komt een informatiebord te staan met de vaarroute en een top tien van meest voorkomende vissen in het water.

Met het realiseren van deze trailerhelling is het varen en vissen aan de zuidkant van de stad nog makkelijker geworden. Van deze voorziening is er ook één aan de oostkant van de stad, namelijk de trailerhelling bij de Grote Wielen. Hier wordt al jaren met veel plezier gebruik van gemaakt.

Bron: leeuwarden.nl.

-> Op de Visplanner vindt je een overizcht van trailerhellingen in Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide