De Stekkie WK-dagen: daar MOET je bij zijn!

8526
08 jul 2009

Speciaal voor alle jonge vissers in Nederland wordt tijdens het Wereldkampioenschap Zoetwatervissen op 5 en 6 september in Almere, een supergaaf Stekkieterrein ingericht.

Om de viskids van Nederland ook de kans te geven om de beste vissers ter wereld te ontmoeten, zijn de Stekkie Visdagen dus verplaatst naar het WK op 5 en 6 september, aan de Lage Vaart in Almere. Dus twee evenementen, en nu helemaal GRATIS:

  • Gratis toegang!
  • Win vette prijzen en ontvang een gratis goodiebag
  • Ontmoet de Nederlandse internationals en wereldkampioenen en zie ze aan het werk
  • Verkoop van allerlei sportvisartikelen en gesigneerde shirts, caps etc.
  • Schrijf je ter plekke in voor een rondleiding van topvissers langs het WK-parcours en zie de echte cracks aan het werk!
  • Verschillende clinics, waardoor je nog beter leert vissen
  • Zelf boilies draaien, werpen met een vlieghengel, kunstaas maken, karperrigs knopen, workshop fotograferen, verder leren werpen met de feeder, tuigje maken, vliegen binden, alles leren over wedstrijdopstellingen, topelastiek, effectief vissen met de matchhengel, en nog veel meer…

De Stekkie WK-dagen zijn dus hét supervetste sportvisevenement in Nederland. Het maakt niet of je nou een beginner of een doorgewinterde sportvisser bent, hier moet je bij zijn als je helemaal maf bent van vissen.

Natuurlijk zijn Ed en Marco ook de hele dag van de partij. Vraag ze het hemd van het lijf en neem een kijkje achter de schermen van Vis-TV. Ook het Stekkie TeeVee team zal die dag opnames maken, dus wie weet sta je binnenkort ook op de website!

Kortom: tot ziens op de Stekkie WK-dagen, op 5 en 6 september aan de Lage Vaart in Almere.

-> Meer over de Stekkie WK-dagen
-> Naar de officiële WK-website

  

 

De stekkie WK-dagen worden georganiseerd door:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide