Voorlichting over jeugdactiviteiten: schrijf je in!

3592
02 nov 2009

In het najaar van 2009 organiseert Sportvisserij Nederland in de regio van Sportvisserij Zuidwest Nederland vier Voorlichtingsbijeenkomsten over jeugdwerk binnen de sportvisserij.

De avonden zijn bedoeld voor alle hengelsportbestuurders, jeugdbegeleiders, vismeesters en andere vrijwilligers die zich direct of indirect bezig (willen gaan) houden met jeugdactiviteiten. De avonden (van 19:30 - 22:00 uur) worden georganiseerd op:

  • 19 november in het v/d Valk Hotel, Parallelweg-Zuid 185 te Nieuwerkerk a/d IJssel
  • 25 november in het v/d Valk Hotel, Princenhagelaan 5 te Breda
  • 26 november in het v/d Valk Hotel, Aalsterweg 322 te Eindhoven
  • 2 december in het v/d Valk Hotel, A. Fokkerstraat 100 te Goes

Naast de mogelijkheid om onderling kennis te maken en ervaringen uit te wisselen zult u tijdens de bijeenkomst worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van jeugdwerk. Ook willen wij graag met u in gesprek over uw mening, ideeën en wensen op het gebied van jeugdwerk.

De verenigingen die te maken hebben met jeugdwerk in gebieden met zoutwater, nodigen wij uit om de avond op 2 december bij te wonen.

U kunt zich aanmelden bij Evert Dijkhof, Sportvisserij Nederland, Postbus 162, 3721 BC Bilthoven, ook kunt u zich opgeven via telefoonnummer 030 - 6058478 of e-mail dijkhof@sportvisserijnederland.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.