CarpEvenTT Assen 18 - 20 dec.

4473
17 dec 2009

Karperliefhebbers hoeven zich rond de feestdagen niet te vervelen! Nog ca. 1 week en dan gaat de 1e editie van CarpEvenTT plaatsvinden. Van vrijdag 18 tot en met 20 december 2009 zal de TT Hall geheel in het teken staan van het karpervissen.

Op vrijdag 18 december om 11.00 uur gaan de deuren van de TT Hall open voor de karperliefhebber. Er valt genoeg te beleven tijdens CarpEvenTT dus dit evenement mag u zeker niet missen!

Uniek in Europa! Mega aquarium in de TT Hall

Voor CarpEvenTT heeft de organisatie een groot en uniek aquarium (10 meter > lang x 1,2 m breed x 1,5 m diep) geregeld met daarin mega karpers van wel 15kg+ welke speciaal uit Frankrijk zullen komen. De bezoekers van CarpEvenTT kunnen oog in oog komen te staan met de karpers waar zij het hele jaar actief naar op zoek zijn. Dit unieke spektakel is nog nooit eerder in Europa vertoond.

Activiteiten op en rondom de beursvloer

Alle beursdagen worden er divers lezingen gehouden door karpervissers die inmiddels hun naam hebben gemaakt in de karperwereld. Een daarvan is bijvoorbeeld Michiel Pilaar die de bezoeker meeneemt op zijn reis langs diverse wateren en karpersessies waarbij de vraag ‘waarom’ centraal staat. Ook zal er iedere dag een Afishionado modeshow worden gehouden waarbij hippe kleding wordt geshowd aan het publiek. Op vrijdag 18 december is er van 21.00-23.00 uur een feestavond met live muziek en toegankelijk voor bezoekers van CarpEvenTT.

Vijver van 2 hectare met karpers

Liefhebbers kunnen zelf hun geliefde hobby aan de vijver waarover de TT Hall beschikt, uitoefenen. Twee jaar geleden zijn er karpers uitgezet in deze vijver van 2 hectare en de karpers zijn inmiddels gegroeid tot ca. 8 kg. Zaterdag 19 december wordt er op deze karpers gevist door de jeugd. Dit zal in wedstrijdvorm gehouden worden met een leuke prijs voor de winnaar. Rondom de vijver vinden er diverse demonstraties plaats zoals afstand- en precisiegooien met hengels en een heuse voerbotenrace/parcours. De buitenactiviteiten zullen ‘verwarmd’ plaatsvinden.

Openingstijden CarpEvenTT

CarpEvenTT is drie dagen lang open voor publiek: vrijdag 18 december (11.00 – 23.00 uur), zaterdag 19 december (10.00 – 18.00 uur) en zondag 20 december (10.00 – 18.00 uur). De entreeprijs voor personen vanaf 12 jaar bedraagt € 9,- kinderen van 6 tot 12 jaar € 4,- en kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding). Voor meer informatie kunt u kijken op www.carpeventt.nl of bellen naar 0592-30 40 80

CarpEvenTT
www.carpeventt.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide