Vraag het aan Ed 2009 (video's)

8429
22 dec 2009

Als sportvisser ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Je hebt altijd duizend-en-één vragen. Dat maakt onze sport zo ontzettend leuk en uitdagend. Vanaf maart van het afgelopen jaar behandelen we daarom elke editie van Hét Visblad een vraag van een lezer. Niet op papier, maar ‘in het echie’ langs de waterkant waarbij onze eigen Ed Stoop als privécoach optreedt!

Hieronder vind je de negen edities van het afgelopen jaar verzameld. Dat ze populair zijn blijkt wel uit het aantal keer dat ze bekeken zijn: zo'n 40.000 keer (!).

Heb jij een vraag aan Ed?

We beseffen maar al te goed dat we lang niet alle inzenders kunnen uitnodigen voor een visdag met Ed Stoop. Per maand behandelen we immers maar één vraag langs de waterkant. We zullen dus zeker mensen moeten teleurstellen. Daarom is het goed om te weten hoe de selectieprocedure werkt. Hier volgt een korte uitleg:

  1. Als lezers van Hét Visblad kun je vanaf nu een interessante vraag (graag met fotootje van jezelf) mailen naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl
  2. De redactie van Hét Visblad beoordeelt de vragen op relevantie en maakt een selectie
  3. Uit alle vragen kiest de redactie de meest interessante en neemt contact op met de inzender van de vraag.
  4. We prikken een datum waarop we samen met de vraagsteller, cameraman én Ed Stoop naar de waterkant gaan voor een leuke en leerzame visdag.

Je moet wel een beetje van aandacht houden, want tijdens de visdag krijg je die volop! Ed vraagt je de kleren van het lijf, de cameraman duwt om de haverklap zijn lens onder je neus en ondertussen maken wij een betere visser van je.

Kijk voor nog veel meer handige films op het Youtube kanaal van Sportvisserij Nederland. Of kijk voor meer vistips en video's op www.vissendoejezo.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.