Gratis verenigingswebsite!

7776
26 mrt 2010

Sportvisserij Nederland ontwikkelt op dit moment een bijzondere service voor haar aangesloten hengelsportverenigingen: gratis professionele websites. Hiermee voldoet de belangenorganisatie aan een grote behoefte bij hengelsportverenigingen. Doel is om nog dit jaar de eerste 50 verenigingen te voorzien van een website.

De nieuwe service van Sportvisserij Nederland wordt eind 2010 afgerond en helpt aangesloten hengelsportverenigingen dan aan een professionele website met vele voordelen, zoals:

  • Eigen professionele en flexibele uitstraling
  • Eenvoudig en veilig online beheren
  • Veel functionaliteiten voor beheerders én gebruikers
  • Wedstrijdmodule, nieuwsmodule, viswater presenteren, formulieren, beheerrechten en veel meer
  • Goed vindbaar op internet en inzicht in bezoekcijfers
  • GRATIS!
  • Meer informatie en voorregistreren op www.mijnhengelsportvereniging.nl

Sportvisserij Nederland werkt bij dit project samen met haar internetpartner Divide Internetoplossingen uit Zoetermeer en een pilotgroep van 10 verenigingen door het hele land. Divide staat ook aan de basis van www.sportvisserijnederland.nl en de acht federatieve websites. De eerste is in twee jaar tijd meer dan verdubbeld in aantal bezoeken.

Jouw vereniging professioneel online?

Wil je meer weten over deze bijzondere service, kijk dan meteen op www.mijnhengelsportvereniging.nl. Hier vind je alles over het hoe, wat en waarom en kun je aangeven dat je op de hoogte wilt blijven.

Eind 2010 wordt het voor verenigingen mogelijk om online een eigen professionele website samen te stellen en te lanceren.

-> Meer informatie

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide