UPDATE: Visclinics met Ed & Marco

6694
31 mrt 2010

UPDATE 31/3: er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Dus heb jij je op de VISma nog niet opgegeven, en wil jij kans maken op een visclinic met Ed & Marco, stuur dan je mail naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl o.v.v. ‘visclinic’. Geef in het mailtje naast je naam, adres en telefoonnummer ook je voorkeur aan voor de witvis- of de zeevisclinic.

Ben jij nog steeds niet geabonneerd op Hét Visblad? Dan is het een verdraaid goed plan om dat op de VISMA alsnog te worden. Want wie op de VISMA abonnee wordt, maakt goede kans op een visclinic met Ed & Marco, bekend van Vis TV! En wie wil dat nou niet?!

Kom langs bij Hét Visblad op de VISMA

Naast het feit dat je dan voor slechts €11,95 een jaar lang elke maand Hét Visblad ontvangt, krijg je op de VISMA ook meteen het zelf uit te kiezen welkomstcadeau mee. En als klap op de vuurpijl worden dus onder iedereen die op de VISMA abonnee van Hét Visblad wordt tien plaatsen voor de witvisclinic en tien voor de zeevisclinic met Ed Stoop en Marco Kraal verloot. Beide clinics zullen plaatsvinden in de zomer en op het aanmeldingsformulier op de VISMA kan je de voorkeur voor de witvis- of zeevisclinic aankruisen.

Bestaande abonnees

Ben je al lid van Hét Visblad, dan is er gelukkig ook niks aan de hand. Want onder de bestaande Visblad abonnees worden maar liefst 50 deelnamekaarten voor de witvisclinic en 50 voor de zeevisclinic verloot. Het enige wat je daar als bestaande abonnee voor hoeft te doen, is een mailtje sturen naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl o.v.v. ‘visclinic’. Geef in het mailtje naast je naam, adres en telefoonnummer ook je voorkeur aan voor de witvis- of de zeevisclinic.

Hét Visblad pakt dit jaar extra groots uit op de VISMA. Heb je vragen of opmerkingen over je lijfblad, wip dan gerust even gezellig langs bij de redactie, die op de VISMA aanwezig is.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide