Sportvisserij in verkiezingstijd

6713
20 apr 2010

Na de gemeenteraadsverkiezingen van maart is het begin juni alweer tijd voor de landelijke verkiezingen. Hierbij stemt iedereen uiteraard voor de partij van zijn voorkeur, maar is het ook niet onbelangrijk om eens na te gaan hoe deze precies tegenover de sportvisserij staat.

Om de sportvissers/ kiezers zo goed mogelijk voor te lichten over de standpunten van de diverse politieke partijen ten aanzien van de hengelsport, zal Sportvisserij Nederland in aanloop naar de verkiezingen duidelijk aangeven hoe er in de landelijkepolitiek over het sportvissen wordt gedacht.

Alle politieke partijen zullen daarom vragen over de sportvisserij krijgen voorgelegd waarop zij kunnen reageren. De antwoorden van de verschillende partijen zullen vervolgens in Hét Visblad, VisTV en op onze website worden bekendgemaakt. Op die manier kan iedereen die gaat stemmen een afgewogen keuze maken waarin ook de hengelsport een plaats heeft gekregen.

In het juni nummer van Hét Visblad – dat eind mei verschijnt – komen we nog uitgebreid terug op de verkiezingen en de plek van de sportvisserij in de politiek.

Bron: Hèt Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.