Topvisser.nl: nieuwe sportviscommunity

7153
29 apr 2010

Topvisser.nl is de naam van de nieuwe sportviscommunity die op Visma werd gepresenteerd. Inmiddels staat de site live.

Op deze digitale verzamelplaats voor sportvissers kun je gratis een profiel aanmaken, visverhalen, -foto’s en -filmpjes plaatsen, met elkaar discussiëren, van elkaar leren en oeverloos over vissen praten.

"Het is een soort Hyves, maar dan speciaal ontworpen voor sportvissers”, zegt oprichter Juul Steyn. “Zo kun je bij profiel visfoto’s en -filmpjes plaatsen, maar ook je eigen artikelen publiceren. Anderen kunnen die weer beoordelen, zodat kwaliteit vanzelf komt bovendrijven. Ook is het onder meer mogelijk om online vrienden te maken en andere Topvissers te volgen via Twitter.”


Topvisser.nl ademt sportvisserij

De gebruiker staat dus voorop in het concept. Dat kunnen naast individuele sportvissers (als profielhouders of bezoeker) ook organisaties of bedrijven zijn die een merkprofiel aanmaken. Zo wil Steyn alle partijen uit de hengelsportbranche naar zijn site trekken en zo actueel en compleet mogelijk zijn. “De input van alle gebruikers tezamen maakt de site en geeft sportvissers online een gezicht. Op die manier draagt Topvisser.nl er aan bij om het maatschappelijk draagvlak voor de hengelsport te vergroten.”


Je eigen profiel bijhouden

Aan de slag

Topvisser.nl staat sinds 28 april online, dus je kunt direct aan de slag met alle interactieve functies die je hier vindt. Foto's uploaden, verhalen schrijven, vismaten maken, noem maar op!

Topbloggers

Naast bijdragen van bezoekers vind je hier dagelijks interessante artikelen van de redactie en een team van enthousiaste Topbloggers, waaronder snoekbaarspikeur Daan Verbruggen, witvisster Anja Groot, judo- en karpergrootheid Mark Huizinga en vliegvisspecialist Bert Schmidt. Dus wat voor visser je ook bent, Topvisser zorgt dat jij aan je dagelijkse portie visleesvoer komt.

-> Naar Topvisser.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.