Vis TV aan Drutens karperputje (video)

6582
22 apr 2010

Nu het racegeweld van de GP weer is geluwd, gaat Vis TV de komende weken ongestoord verder en vissen Ed en Marco zondag bij Druten. Daar ligt een mooi karperputje met een goed bestand aan gezonde en sterke vissen.

Geen enorme zoetwatervarkens, maar prachtige hooggebouwde, bijna Franse, spiegelkarpers tot zo’n kilo of vijf, zes. Fantastische om met de matchhengel en lichte karperstokjes te bevissen. Vooral omdat ze nog niet zo erg kieskeurig zijn wat betreft het aas.

Het gele water wekt wellicht wat verbazing, maar die kleur heeft alles te maken met stuifmeel dat massaal op het plasje is neergedaald. Het lijkt de eetlust van de spiegels in ieder geval niet te deren.

Kijk daarom zondag 25 april van 10.00 to 10.30 uur (kan ook iets eerder of later beginnen!) op RTL-7 naar de zesde aflevering van Vis TV 2010 of anders de zaterdag daarop om circa 7.30 uur op RTL-4 naar de herhaling.

Promo aflevering 6:

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide