Diploma voor jeugdvissers

5194
14 apr 2010

WOUDENBERG - Door het volgen van een vier avonden durende cursus hebben veel jeugdleden van hengelsportvereniging Ons Genoegen hun visdiploma behaald.

Voor de eerste cursusavond had de jeugdcommissie van de Woudenbergse vereniging Ons Genoegen een echte Vismeester van Sportvisserij Nederland uitgenodigd die de jongelui op een leuke en prettige wijze liet kennismaken met de diverse soorten vissen die er in de Nederlandse wateren voorkomen, waarna hij ze ook de basisbeginselen van de hengelsport bijbracht.

Op de twee daarop volgende avonden werden deze basisbeginselen nog wat verder uitgediept en konden de “cursisten", al dan niet met behulp van de jeugdbegeleiders, ook hun eigen tuigje maken.

Maar op de laatste avond werd het pas echt spannend, want toen moest er examen worden gedaan.

Door middel van een PowerPoint presentatie kregen de jongens en meisjes 20 vragen op het witte doek voorgeschoteld waarbij ze uit drie antwoorden het goede moesten kiezen.

Nadat een verloting, limonade en snoep voor wat ontspanning hadden gezorgd en de juiste antwoorden op al de vragen bekend waren gemaakt bleek dat er tijdens deze cursus goed was opgelet.

Niemand kreeg een onvoldoende en dus waren alle cursisten geslaagd.

-> HSV Ons Genoegen

-> Cursus Vismeester

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.