Nationale Topcompetitie is van start gegaan

5408
17 apr 2010

De 1e wedstrijd van de Nationale Topcompetitie in 2010 is zoals gebruikelijk van start gegaan in het Kanaal door Voorne. Gezien het koude voorjaar wist men niet of de brasem wel net zo goed zou bijten als voorgaande jaren.

Ten opzichte van 2009 waren de vangsten inderdaad wat minder, maar diverse deelnemers hadden niet genoeg aan één leefnet (van 4 meter lang en 50 cm doorsnee). Dit doordat in de reglementen was opgenomen dat maximaal 20 kg vis in één leefnet bewaard mocht worden.

De winnaars in de categorieën U18, U22 en Senioren waren Kevin Inkenhaag, Niels Gronouwe en Raymond Woudstra. Meer informatie is te vinden in bijgaande uitslagen.

Op zondag 18 april is er een herkansing voor degenen die niet in de prijzen vielen, aangezien dan de 2e wedstrijd wederom in het Kanaal voor Voorne wordt gehouden. De wedstrijd vindt plaats van 11.00-15.00 uur, met vooraf 2 uur voorbereidingstijd.

Verslag 1e wedstrijd

Daguitslag U18  (tevens klassement)

Daguitslag U22

Daguitslag Senioren

Klassement U22

Klassement Senioren

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.