Selectie Kustvissen Rayon Zuid

6416
18 apr 2010

De selectie kustvissen in rayon Zuid op zaterdag 17 april werd onder zonnige omstandigheden vervist. Het parkoers werd tussen Zoutelande en Westkapelle uitgezet. Voor deze wedstrijd waren 192 deelnemers, waaronder 33 korpsen ingeschreven.

Klik hier voor het verslag en alle uitslagen.


Korpswinnaar was het 1e team van HSV De Zeebaars uit Scherpenisse, bestaande uit Arjan Heijboer (Nederlands Kampioen Individueel 2008 en 2009), Corné Westerlaken, Dennis van Vossen, Michel Mosselman en Martijn Westdorp met 17 klassementspunten.

Het zilver was voor het korps van HSV De Edelkarper, terwijl het 2e korps van Westkapelle genoegen moest nemen met de bronzen medailles.

Individueel werden de gouden, zilveren en bronzen medaille door Sportvisserij Nederland bestuurslid Ben Biondina uitgereikt aan Jan Hennekam, Arjan Rijnberg en Theo van Broeck, allen lid van HSV De Edelkarper uit Bergen op Zoom.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.