Nieuw: folder wedstrijdvissen

7174
22 apr 2010

Op de Sportvisserij Nederland stand op de VISMA was dit jaar weer een primeur: de folder ‘Wat dacht je van wedstrijdvissen?!’ Een folder die is bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren voor het wedstrijdvissen; of dat nu op lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal niveau is.

De folder (PDF) is in het leven geroepen om sportvissers te informeren en enthousiasmeren over het vissen in wedstrijdverband. Want heel veel witvissers en zeevissers zijn nog altijd vrij onbekend met de mogelijkheden van meedoen met viswedstrijden. En dat terwijl wedstrijdvissen – zowel op zoet als zout water – voor iedereen is weggelegd.

In principe kan iedereen topvisser worden, jong of oud en man of vrouw. In eerste instantie bij lokale viswedstrijden van je eigen hengelsportvereniging. Maar leg je de lat liever wat hoger, dan kun je via federatieve en nationale viswedstrijden uiteindelijk zelfs op internationaal niveau wedstrijdvissen.

Verspreiding

De folder ‘Wat dacht je van wedstrijdvissen?!’ is gratis aan te vragen voor hengelsportverenigingen en -winkeliers. Die kunnen de folder gebruiken ter ondersteuning van activiteiten om mensen daadwerkelijk enthousiast te maken voor het wedstrijdvissen. Aanvragen kan bij Sportvisserij Nederland via deze website of via 030-6058400.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.