VISpas campagne 2010 (audio)

7505
27 apr 2010

In de periode van 27 april t/m 5 juni (tot het begin van het WK voetbal) zal er evenals voorgaande jaren wederom een uitgebreide publiciteitscampagne voor de VISpas worden gehouden.

Dit jaar met expliciete aandacht voor de hengelsportzaak als verkooppunt van de (jeugd)VISpas (75% van alle nieuwe VISpashouders koopt de VISpas bij een hengelsportzaak) en een kleine campagne voor de jeugd.

Voor de doelgroep van (met name mannen) 20-60 jaar:

  • radiospotjes op de zenders Radio 538, Radio 3FM, Sky Radio, Radio Veronica,100%NL, Radio 10 (totaal bijna 200 spotjes) en 30 spots (per zender) op alle regionale radiozenders. Beluister de radiospots onderaan dit nieuwsbericht.
  • een bannercampagne op Google Adwords, en enkele bekende websites als Telegraaf.nl, AD.nl, RTL.nl, De Telefoongids, etc.
  • een kleine printcampagne met een fullcolor advertentie in de maand mei in verschillende bladen waaronder Panorama, Sportweek, Autoweek en Motormagazine met een totale oplage van 250.000 en een bereik van 2 miljoen mensen;

Kids

Nieuw voor dit jaar is dat er ook een beperkte campagne voor de doelgroep jongens van 10-14 jaar wordt gehouden met een speciale banner op www.donaldduck.nl.

Daarnaast zal een 1/1 fullcolor advertentie worden geplaatst in de jeugdbladen Zo Zit Dat en Disney XD magazine.

Verenigingsfolder op maat

Tenslotte zijn er voor hengelsportverenigingen lokale folderacties gepland met wervingsfolders specifiek gemaakt voor verenigingen waarvoor zich op dit moment ruim 60 hsv's voor hebben aangemeld en waarbij ruim 350.000 folders worden gedrukt.

 
Flyer op maat voor verenigingen

Daarbij valt deze week de speciale editie van Hét Visblad bij ruim 500.000 sportvissers op de deurmat. Sportvissers die om wat voor reden dan ook nog geen VISpas hebben, worden op deze manier aangespoord om lid te worden van een hengelsportvereniging en zo in het bezit te komen van de VISpas.


Hèt Visblad

Op de website www.vispas.nl vind je het dichtstbijzijnde verkooppunt, de verschillende Lijsten van Viswateren en uitgebreide informatie over de Visserijwet. Om ook onze buitenlandse gasten van de juiste informatie te voorzien is deze site ook te raadplegen in het Engels, Frans, Duits, Pools (PDF) en Russisch (PDF).

Mocht er iets nog niet duidelijk zijn, dan staan de medewerkers van Sportvisserij Nederland tijdens kantooruren klaar om je telefonisch verder te helpen. Of bekijk de Veel gestelde vragen.

Luister hieronder de 3 radiospots van de Vispas campagne:

-> Alles over de Vispas

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.