FLYER "GA TOCH VISSEN!" bestellen

Doe in het voorjaar van 2013 ook mee aan de flyeractie "Ga toch vissen!" en volg het voorbeeld van meer dan honderd verenigingen die dankzij deze actie veel nieuwe leden hebben gekregen.

Bij een afname van minimaal 5000 stuks (of een veelvoud hiervan) laten wij de achterzijde van de flyer bedrukken met uw eigen verenigingsinformatie. Dit is voor de vereniging geheel kosteloos! Voorwaarde is dat de flyers dit voorjaar worden gebruikt voor huis-aan-huis verspreiding in het gebied waarin de vereniging actief is. Het beste is om hiervoor vrijwilligers in te zetten, maar u kunt ook een lokale reclame-verspreider inhuren. Let hierbij op dat de folder niet wordt samengevoegd met een serie andere folders, omdat dit een aanzienlijk minder goed resultaat geeft. Verreweg het beste resultaat wordt bereikt door de folder met behulp van de leden huis-aan-huis te bezorgen.

Zelf invullen en verzenden
In de voorbeeld-achterzijde van de flyer (onderaan deze pagina) zijn de verenigingsgegevens in te vullen. De benodigde gegevens zijn:
• contactgegevens van de vereniging (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, website) 
• overzicht van de contributieprijzen (invullen onder de kop Visdocument informatie)
• een wervend stukje tekst over de vereniging (activiteiten, verenigingswateren; invullen onder de kop Verenigings- en verkooppunten informatie)
• overzicht van de verkoopadressen van de VISpas (eveneens invullen onder de kop Verenigings- en verkooppunten informatie
• een logo in een goede resolutie.

Klik na het invullen van de gegevens en het bijvoegen van het verenigingslogo op "Opgemaakte flyer versturen". Wilt u voorbeelden zien van ingevulde flyers, klik dan hieronder op de voorbeeldflyers.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Gerwin Gerlach van Sportvisserij Nederland via doorkiesnummer 030-6058430 of via dit mailadres.

Klik op de afbeeldingen om voorbeelden van ingevulde flyers te bekijken.

                                                                                      

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.