Winde in 7e aflevering Vis TV (video)

5548
29 apr 2010

Komende zondag vissen Ed en Marco in Vis TV langs de Lek tussen Vianen en Culumborg. Een prachtig stukje rivierenland waar je op allerlei manieren kunt vissen en van alles kunt vangen.

Ons tweetal kiest echter voor een actieve visserij met lichte werphengels en vlokdobbers. Als aas hebben zij brood, maden en wormen (mocht toen nog! ) bij zich. Ed vangt in de ondiepe kommetjes blankvoorntjes, mini-windes en roofbleitjes, terwijl Marco in een ondiepe poel tientallen grote brasems waarneemt. Het echte spektakel begint echter pas als windes naar de toegeworpen broodkorstjes beginnen te happen.

Kijk daarom zondag 2 mei om circa 10.00 uur op RTL-7 naar Vis TV, maar raadpleeg voor de exacte tijden wel even eerst je programmablad. Mocht je deze uitzending hebben gemist, dan volgt de herhaling de eerstvolgende zaterdagmorgen om circa 7.30 uur op RTL-4 Veel kijkplezier!

-> Meer Vis TV, uitzendingen en herhalingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide