Oproep: ontwerp visvriendelijk gemaal (video)

4543
27 apr 2010

STOWA, de Stichting Onderzoek Toegepast Waterbeheer, heeft een prijsvraag uitgeschreven: ontwerp een visvriendelijk gemaal. Twee gemalen van Delfland, het gemaal Berkel en het gemaal Holierhoekse en Zouteveense polder, worden als voorbeeld gebruikt.

De prijsvraag nodigt studenten en young professionals uit om hèt visvriendelijke gemaal van de toekomst te bedenken en te ontwerpen. Twee gemalen in het gebied van Delfland, gemaal Berkel en het gemaal van de Holierhoekse en Zouteveense polder, dienen als voorbeeld bij de prijsvraag.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 16 mei 2010. Voor meer informatie over deze 'STOWA Battle', ga naar deze website. De eerste prijsuitreiking is op 31 mei 2010. De ontwerpers van de vijf beste concepten mogen vervolgens in een business case hun concept verder uitwerken. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Nationale Gemalendag op 23 juni 2010. Dijkgraaf van Delfland, Michiel van Haersma Buma, zit de jury voor als dijkgraaf én als voorzitter van de Nederlandse Gemalenstichting.

Bron: Hoogheemraadschap Delfland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.