'Vissen doe je zo' verbeterd!

7461
13 mei 2010

De informatieve folder- en online reeks ‘Vissen doe je zo’ is vernieuwd. Nadat de eerste reeks folders helemaal op is gegaan, heeft Sportvisserij Nederland de inhoud en layout flink onder handen genomen. Ook online.

Zo kan iedereen die (weer) wil gaan vissen snel en gemakkelijk zien wat je daarbij nodig hebt en hoe je precies te werk gaat.

De bestaande edities van Vissen doe je zo – met de vaste stok, met de feeder, met kunstaas en op karper met zelfhaaksystemen – zijn helemaal nageplozen en waar nodig geactualiseerd. Zo zijn de teksten, fotografie en tekeningen helemaal up-to-date gemaakt en eventueel ook in een nieuw jasje gestoken.

De brochures zitten boordevol met informatie: knopen en montages, materialen, de beste stekken, tactieken en technieken, hoe je met een gevangen vis dient om te gaan; werkelijk alle basisinfo wordt vermeld.

Deze brochures zijn dus onmisbaar als je wilt beginnen met vissen of je oude hobby na lange tijd weer oppakt. De Vissen doe je zo folders zijn verkrijgbaar via je hengelsportvereniging of de hengelsportzaak.

-> Bekijk hier Vissen doe je zo online!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.