NIEUW: De BIBIDEK houdt uw spulletjes droog!

4947
21 mei 2010

Heel veel sportvissers maken gebruik van dezelfde viskist. Tientallen jaren is er al een viskist op de markt van het merk Shakespaere in de kleuren groen en zwart, maar vooral in het blauw. Van dit merk zijn er 2 uitvoeringen: een kleine en een grote kist. Zelf gebruik ik 3 kisten, afhankelijk van de soort visserij die ik wil gaan doen.

Ook andere merken hebben een soortgelijke viskist. Ik denk dan aan DAIWA en SUNDRIDGE.

Het zijn fijne viskisten waarop je ook kan zitten. Er zijn allerlei accessoires voor. Een draagriem, een kussentje, bakjes etc. Maar een minpuntje is de waterdichtheid en stuifzand dat er gemakkelijk in komt. Ben je aan boord van een boot en er slaan wat boeggolven op de kist, dan komt er best veel water binnen.

Dat bracht mij aan het denken en ik besprak dat met Koen De Bièvre. Hij had als bootvisser dezelfde ervaring. Met dezelfde kist. Al snel constateerden wij dat er niets op de markt was, dus ………zelf maken.

Koen heeft contact gelegd met een Belgisch bedrijf en al snel was er een prototype. Dat is getest met vele emmers water en de tuinslang. Waterdicht en sterk.

Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft ons idee financieel geadopteerd. En nu is hij er:

De BIBIDEK (Bièvre en Biondina + dek)

Sportvisserij Zuidwest Nederland (135.000 aangesloten leden in Zuidwest Nederland) gaat deze hoezen weggeven als promotiemiddel bij bepaalde evenementen Hij is niet te koop.

Dus: organiseer je een leuk evenement waarbij de opbrengst gaat naar gehandicapten of heb je een jubileumwedstrijd dan kun je met de Sportvisserij Zuidwest Nederland contact opnemen. Ook bij bepaalde wedstrijden zullen wij het BIBIDEK uitreiken.

Kortom: een nieuw product op de Nederlandse markt van Sportvisserij Zuidwest Nederland!

Kamperland, mei 2010/ Ben Biondina

Bron: Sportvisserij Zuidwest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide