Nieuw: Vissen doe je zo - Vliegvissen en Zeevissen vanaf de kant

7662
08 sep 2010

Lang verwacht, eindelijk gekomen: twee kersverse nieuwe uitgaven van Vissen doe je zo. Vliegvissen en Zeevissen vanaf de kant wel te verstaan. De bekende Vissen doe je zo - reeks is een spoedcursus voor iedereen die wil beginnen met vissen.

Vissen doe je zo heeft een basis op papier met een bijhorende website: www.vissendoejezo.nl. Hier zullen de gastheren Marco Kraal en Ed Stoop je verdere toelichting geven in filmpjes die bij de verschillende brochures horen. Naast de brochures en de filmpjes vind je hier ook nog handige extra tips waardoor je nóg beter leert vissen.


Handige instructies worden afgewisseld met mooie foto's.

Heldere indeling

  • Hoofdstuk 1, ‘Dit heb je nodig’, geeft je een beknopt overzicht van de belangrijkste materialen voor de betreffende tak van de hengelsport.
  • Hoofdstuk 2 behandelt de belangrijkste knopen en montages, compleet met duidelijke illustraties.
  • Het derde hoofdstuk laat je specifieke hotspots zien om een bepaald type visserij uit te oefenen.
  • In het vierde hoofdstuk ‘Vissen en vangen’ nemen de cracks Ed Stoop En Marco Kraal je mee naar de waterkant waar ze laten zien hoe je moet vissen, én vangen.
  • Tot slot krijg je een overzicht van de belangrijkste vissen en welke aassoorten. Op de achterkant staat kort en bondig beschreven welke regels er gelden en waar je op moet letten als je naar de waterkant gaat.


Ed legt je alles uit over zeevisserij vanaf de kant en vissen met de vlieghengel

De nieuwste edities 'Vliegvissen' en 'Zeevissen vanaf de kant' zullen nog uitgebreid worden met online video's.

-> Snel naar Vissen doe je zo!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.