Oproep aan verenigingen: geef je domeinnaam door!

5403
18 sep 2010

Sportvisserij Nederland inventariseert op dit moment de bestaande domeinnamen (internetadressen) van aangesloten hengelsportverenigingen. Deze zullen namelijk, net als het verenigingslogo, voortaan op de VISpassen van de verenigingen gedrukt worden.

Een website is altijd gekoppeld aan een domeinnaam. Het is de toegang naar de website op het internet (internetadres). Een groot aantal hengelsportverenigingen heeft al een website en bijhorende domeinnaam. Bijvoorbeeld: het internetadres van de website van de Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging is www.auhv.nl

Domeinnaam HSV op de VISpas: oproep!

Met de vermelding van de domeinnaam van de verenigingswebsite op de VISpassen van de vereninging ontstaat eenvoudig extra promotie voor de website via de VISpas 2011. Wil jij dat ook voor jouw vereniging? Stuur dan een mail vóór 8 oktober as. met het onderwerp ‘domeinnaam HSV op VISpas’ met de volgende gegevens op naar vispas@sportvisserijnederland.nl.

  • HSV naam (bijvoorbeeld Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging of A.U.H.V.)
  • HSV plaats (bijvoorbeeld Utrecht)
  • HSV nummer (bijvoorbeeld 253)
  • HSV domeinnaam (bijvoorbeeld www.auhv.nl)

Als één van de gegevens ontbreekt in de mail, kan helaas geen garantie worden geleverd voor (juiste) vermelding van het domein op de VISpas.

Let op: het domein moet wel al in bezit zijn van de vereniging (en dus verwijzen naar de huidige website van de vereniging)! Vraag dit eventueel bij twijfel na bij de persoon die hier binnen je vereniging meer van weet.

Nog geen domeinnaam?

Heeft jouw vereniging nog geen domeinnaam? En je vereniging is wel van plan om nu of in de toekomst een website te starten, bijvoorbeeld via www.mijnhengelsportvereniging.nl? Een domeinnaam aanvragen is heel simpel en kost nagenoeg niets (enkele euro’s per jaar).

Binnenkort wordt het mogelijk voor hengelsportverenigingen om via www.mijnhengelsportvereniging.nl eenvoudig en tegen lage kosten een domeinnaam aan te vragen.

Sportvisserij Nederland betaalt het eerste jaar voor alle aangesloten hengelsportverenigingen die zich hebben voorgeregistreerd via Mijnhengelsportvereniging.nl de kosten die aan een nieuwe domeinnaam verbonden zijn. Daarna worden deze kosten (10 euro per jaar) doorgefactureerd aan de vereniging.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.