De 9e Hengelsport- en Visbotenbeurs. Mis 'm niet!

7604
23 sep 2010

Van 5 t/m 7 november 2010 staan de Utrechtse Veemarkthallen weer bol van gezelligheid tijdens de jaarlijkse Hengelsport en Visbotenbeurs. De beurs trok in 2009 maarliefst 13.500 bezoekers en is daarmee één van de populairste hengelsportbeurzen van Europa. Vissen is avontuurlijk en sportief, werkt ontstressend en vormt een gezonde buitenactiviteit voor bijna 2 miljoen sport- en recreatievissers in Nederland!

De Utrechtse hengelsportbeurs biedt een compleet beeld wat het vissen anno 2010 inhoudt. Stands vol met materialen als hengels, molens, lijnen, voer, (kunst)aas en (kunst)vliegen voor het vissen op karper, snoek, kabeljauw, zeebaars, brasem, forel of wat uw voorkeur ook heeft. Informatie en lezingen over spannende vangsten, materiaalgeheimen, kanjervissen, met uitleg voor beginners en tips voor specialisten.

Een keur aan moderne sportvisboten voor op zee of het binnenwater. Reisbureaus die exotische vistrips aanbieden op haaien, marlijnen, Ierse snoek of Noorse kabeljauw. Ook wie met vissen wil beginnen is hier op de juiste plek. De plaatselijke hengelsportvereniging AUHV maakt u wegwijs in de stekken en benodigde papieren, terwijl je overal kunt aankloppen voor een basisuitrusting en de juiste Vispas. En let op: groothandel Pure Fishing geeft elke dag splinternieuwe hengels weg aan de eerste 200 bezoekers onder de 16 jaar!

De specialisten staan al te trappelen. Ze weten wat ze in Utrecht kunnen verwachten. De beurs van november 2010 schotelt hen de nieuwste producten van 2011 voor en die primeurs wil niemand missen. De Hengelsport- en Visbotenbeurs heeft dit jaar ruim 120 exposanten. Een beursdag is een uitje voor het hele gezin, want man of vrouw, jong of oud, vist tegenwoordig. Met een hapje en een drankje tussendoor ben je gauw een halve of hele dag zoet op de beurs, maar vervelen doet het nooit.

Tip: koop uw e-Ticket in de voorverkoop op deze site en omzeil de lange rij voor de kassa, of print de kortingsbon van deze site en bespaar €2 op de entreeprijs!

Meer informatie

Wat:
Hengelsport- en Visboten beurs 2010

Waar:
Veemarkthallen, Sartreweg 1-3, 3573 PW Utrecht

Wanneer:
vrijdag 5 november van 10:00 tot 17:00 uur, zaterdag 6 november van 10:00 tot 17:00 uur, zondag 7 november van 10:00 tot 17:00 uur.

Entreegeld
10 euro per persoon, en met de kortingsbon 8 euro per persoon. Tevens kunt u kaarten online bestellen via de E-Ticket. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree!

Parkeren is gratis!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.