Landelijke KSN meeting voor iedereen toegankelijk!

5882
17 nov 2010

De KarperStudiegroep Nederland organiseert op zaterdag 20 november haar landelijke najaarsmeeting. De meeting staat in het teken van gezellig ouwehoeren over karpervissen en prachtige lezingen door bekende karpervissers.

PB-topper Koen Koops zal een presentatie geven met opzienbarende onderwaterbeelden en botenspecialist Arjan Verkoelen laat zien hoe spectaculair het bootvissen op grote karper is. Als uitsmijter kun je genieten van een audiovisuele show van Sjakie en de Polderboys, die altijd garant staan voor het nodige spektakel.


Koen Koops geeft een presentatie boordevol slimme systemen en opzienbarende onderwaterbeelden.

De nieuwste snufjes en tombola

De gehele dag zijn er diverse groothandels en winkeliers aanwezig om de nieuwste snufjes op karpergebied te tonen. Ook is er een tweedehands beurs en een boekenbeurs. De dag wordt zoals altijd afgesloten met een grootse tombola waarbij prachtige prijzen te winnen vallen zoals o.a. grote boilie-pakketten, een stretcher, bivvy en een voerboot.


Arjan Verkoelen laat zien hoe je met behulp van een boot efficiënt je vangsten kunt verbeteren.

Geweldige nieuwe locatie
De meeting zal plaatsvinden op een geweldige nieuwe locatie in het midden van het land: Hofstede De Beesde, Camminghalaan 30 te Bunnik. De deur is open vanaf 09.00 uur en het programma begint om 10:00 uur. De meeting is om circa 17:00 afgelopen.

De KSN nodigt ook NIET-leden uit om eens kennis te maken met de belangenbehartiger van karpervissend Nederland. Download hier de uitnodiging, print hem uit en breng hem mee maar de meeting. Neem gerust je karpervissende vriend of vriendin mee!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.