Beste hengelsportadvertentie. En de winnaar is...

5112
06 dec 2010

Wie maakte afgelopen jaar de beste advertentie op het gebied van hengelsportmateriaal? Tackle Trade World is een wereldwijd opererende brancheorganisatie en organiseert jaarlijks de 'Advertising Awards'. TTW heeft dit jaar prijzen toegekend aan de meest in het oog springende en effectieve advertenties.

Dit jaar wordt de top-3 gevormd door Simms, Costa en Mad. Spro ontving dit jaar een 'Highly recommend', ofwel een 'eervolle vermelding' met haar advertentie van de Rapper.

Bekijk hieronder de advertenties en het commentaar van TTW over de prijswinnaars:

Simms: 'Een excellente combinatie van fotografie met aspiraties, gecombineerd met merkidentiteit. Simms blijft sublieme advertenties maken'.

Costa: 'Costa Del Mar heeft zijn sterke imago gecombineerd met een humoristisch element, om zo één van de meeste memorabele advertenties van het jaar te maken'.

Mad: 'Karpermerk MAD laat ziern waarom sex verkoopt met deze uiting. Het grootste deel van ons voornamelijk mannelijke panel kocht direct wat MAD producten in de dichtstbijzijnde winkel...'

Spro: 'Een prachtige foto en aanlokkende kleuren laten deze Spro advertentie van de pagina afspringen. Ook de kleurvolle range van producten eronder staat ons aan'.

Kijk voor meer informatie op www.tackletradeworld.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.