Mark Huizinga veilt bronzen judojas voor Fishing Dutchmen

4236
21 dec 2010

Voormalig topjudoka Mark Huizinga, inmiddels coach van de Nederlandse jeugd, veilt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht (12-16 januari) zijn Olympische judojas waarin hij op de Spelen van Athene 2004 de bronzen medaille wist te winnen. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Fishing Dutchmen.


Met het bedrag dat de jas bij de veiling opbrengt, wordt het computerproject ondersteund dat de stichting ten behoeve van het weeshuis Blessed Generation in Mailindi Kenia heeft opgezet. Mark Huizinga is hier als ambassadeur van The Fishing Dutchmen bij betrokken.

Je hoeft niet te wachten tot de vakantiebeurs in Utrecht om kans te maken in het bezit te komen van dit collector's item. Het is nu al mogelijk om een bod uit te brengen door een mailtje te sturen naar de secretaresse van stichting The Fishing Dutchmen: pepkarel@thefishingdutchmen.nl.

Het momenteel hoogst geboden bedrag staat op €300,-. Bieden is nog mogelijk tot donderdagmiddag 13 januari, wanneer Mark Huizinga op de stand van de stichting The Fishing Dutchmen op de Vakantiebeurs om 15.00 uur het finalebod van de veiling bekend zal maken. Je kunt daar ook nog bieden en met Mark op de foto gaan!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide